Bakllava Ice Cream

Missini Bakllava

Chocolate

9 out 10 people like chocolate ... the 10th person always lies.

Turkish Bakllava

KESME

Missini Cake

Cake made with love by us.

SHERBIMET

Nëse keni nevojë për rezervime të tavolinës, apo ndonjë të bëni porosi...

Gjatë qëndrimit tuaj në lokalet tona, ju do të keni mundësi të kyqeni ...

Ne ju mundësojmë organizime të ditlindjeve, duke u munduar që shërbime...

Stafi ynë mundohet që gjithmonë të ju shërbejë në mënyrën më të mirë t...

LOKACIONET

2017 April 23

Read More

FUSHË IBËR Emona City Fushë Ibër - 049 204 287

RRETH NESH

Historiku ynë

Dyqani dhe pasticeria "Missini Sweets" fillimisht u hapën në Mitrovicë, për të vazhduar kështu me pikat tjera të cilat u hapën më vonë në qytetin e Prishtinës. Misioni dhe dëshira jonë është që klientëve tanë të ju ofrojmë shërbimet më cilësore në vend, që tek ne t'i gjejnë produktet më të shijshme. Ne filluam punën me disa ëmbëlsira dhe ushqime të zakonshme si hamburger,sandwich, sallata etj. Mirëpo dëshira jonë ishte që të jemi më unik dhe të vecantë në lëminë e ëmbëlsirave.Kështu vullneti që ne kishim , na bëri që në treg të sjellim deserte të ndryshme ,biskota,ëmbëlsira të ndryshme etj. Kjo bëri që ne të sjellim në treg mbi 150 lloje të ndryshme të deserteve, biskotave, ëmbëlsirave etj. Kërkesat e shumta nga klientët tanë, dhe tregu që ne krijuam në vendin tonë, na mundësoi që ne t’I hapim edhe lokacione tjera me pastiqerive dhe dyqaneve. Përvec produkteve që I përmendëm, “Missini Sweets” bënë edhe furnizimin e shumë marketeve të mëdha dhe dyqane të ndryshme. Dhe jo vetëm kaq, tek ne keni mundësinë të porositni ëmbëlsira të ndryshme dhe sipas dëshirës tuaj ,për evente të ndryshme.  

KONTAKTI

M I T R O V I C Ë
Sheshi “Adem Jashari” - 049 25 25 24
Shop 1 - 049 20 58 20
Emona City - 049 666 771
Emona City Fushë Ibër - 049 204 287

P R I S H T I N Ë
Shop 2 Rruga UÇK - Qafa - 049 710 015
Shop 3 Bulevardi Bill Clinton - Santea - 045 277 988

Built with trioclicks.com - © 2018